Šis skaistās pavārmākslas stāsts ir no sērijas "Tas bija sen un nav taisnība". Šīs bildes tiešām jau ļoti ilgi stāv manā mapītē nākotnes rakstiem. Beidzot esmu nonākusi arī līdz šīm. Šī kūka tapa divām meitenēm uz dzimšanas dienu, vienai lielai un vienai mazai, un kā parasti - gribējās ko īpašu, tāpēc tapa krāsu pāreja biskvītā.
Centīšos atcerēties pēc iespējas vairāk..., bet kā jau "Skaistajai Pavārmākslai" pienākas, uz recepti neceriet :)
Biskvītu cepu trīs kārtās, katrai kārtai pievienojot par pakāpi vairāk pārtikas krāsas. Šeit svarīgi ir atcerēties, cik daudz krāsas tika pievienots pirmajai porcijai, ja tās netiek ceptas visas reizē, lai veidotos acīmredzama krāsu pāreja.
Dekorēšanai izmantoju svaigā krēmsiera krēmu, balto šokolādi, no kuras taisīju meiteņu vārdus, kā arī īpaši ceptus makarūnus un svaigus augļus (Zemenes, karambolu un Latvijā audzētus paradīzes ābolīšus).
Šoreiz izpaliek arī uzturvērtība, jo es vienkārši neatceros, cik ko izmantoju.