Joprojām modificējam kēksiņu receptes. Ātri, viegli, garšīgi. Jūras velšu mīļiem patiks! Turklāt derēs jau otrajā Dikāna diētas fāzē.
Vajadzēs:
- 2 olas
- 100g vājpiena biezpiena
- 150g beztauku jogurta
- 150g vārītu garneļu
- 4 ēd.k. auzu kliju
- citronpiparus un svaigas dilles
Ķeramies klāt!
1 Sākums kā visām kēksiņu receptēm - sakuļ olas ar biezpienu un jogurtu. Pievieno auzu klijas un visu labi samaisa.
2 Pievieno garneles. Ja tās ir pārāk lielas, sagriež mazākas. Pievieno arī smalki sagrieztas dilles un citronpiparus, atkal visu labi samaisa.
3 Masu liek cepamajās formiņās (vislabāk silikona, lai nepierauj un var cept bez taukvielām), un liek 180 grādos cepeškrāsnī uz kādām 20-25min, kamēr gatavi.
Lai izdodas un garšo!