Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Tomātu, mozarellas un bazilika rupjmaizītes

Detaļas
Publicēts 04 Septembris 2014

Kā būtu ar kādu tomātu gadalaika receptīti? Tomātu recepšu gan ir ļoti daudz, bet tomātu, bazilika un mozarellas savienojums joprojām ir neapnīkoša kombinācija. Šoreiz uz rupjmaizes ripiņas. 

Vajadzēs:

  • Mozarellas sieru
  • Tomātus
  • Svaigas bazilika lapiņas
  • Rupjmaizes ripiņas (šīs var nopirkt arī gatavas, īpaši paredzētas uzkodām, bet var izspiest arī aplīšus vai citas formas no plānām rupjmaizes šķēlītēm)
  • Ja ir, nedaudz bazilika pesto (bet bez šī var iztikt)

Ķeramies klāt!

1 Ko nu es te daudz stāstīšu, pietiks ar vienu punktu. Tomāta šķēlīti liek uz rupjmaizes aplīša, virsū mozarellas gabaliņu un svaigas bazilika lapiņas. Ideāli, ja var vēl piciņu bazilika pesto uzlikt pa virsu. 

 

 

Lai izdodas un garšo! 

 

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019