Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Siera bumbas groziņos

Detaļas
Publicēts 26 Augusts 2014

Vienas no manām mīļākajām siera bumbām ir Trikātas siera bumbas ar tomātiem un baziliku. Es viņas varētu likt visur klāt! Šoreiz pieminētās siera bumbas trāpīja sāļajos groziņos ar mazu salduma piedevu.

 Vajadzēs: 

  • Trikātas siera bumbas ar tomātiem un baziliku (1 burciņu)
  • Sāļos groziņus (tik cik siera bumbas x2)
  • Prosciutto vai citu vītinātu cūkgaļu (~100-150g)
  • Nedaudz salda ievārījuma (man bija aprikožu mājās, bet ja būtu bijis vīģu, noteikti izmantotu to)
  • Svaigas raudenes vai bazilika lapiņas dekorēšanai

Ļoti sarežģītā darba gaita:

1 Katru groziņu izklāj ar prosciutto šķēli. Ja patrāpījies lielais groziņš, var likt veselu šķēli, ja mazais, tad pietiks ar pusšķēli.

 

2 Katrā groziņā liek pusīti siera bumbas. Lielo groziņu gadījumā iespējams, ka jāizmanto vesela siera bumba, skatieties pēc situācijas un vēlmēm. 

 

3 Vienā siera nu jau pusbumbas maliņā liek trešdaļ-tējkaroti ievārījuma un garnē ar svaigām garšaugu lapiņām. 

 

Tieši tik sarežģīti :) 

 

Lai izdodas un garšo! 

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019