Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Violetā kūka

Detaļas
Publicēts 13 Aprīlis 2017

Šis skaistās pavārmākslas stāsts ir no sērijas "Tas bija sen un nav taisnība". Šīs bildes tiešām jau ļoti ilgi stāv manā mapītē nākotnes rakstiem. Beidzot esmu nonākusi arī līdz šīm. Šī kūka tapa divām meitenēm uz dzimšanas dienu, vienai lielai un vienai mazai, un kā parasti - gribējās ko īpašu, tāpēc tapa krāsu pāreja biskvītā. 

Centīšos atcerēties pēc iespējas vairāk..., bet kā jau "Skaistajai Pavārmākslai" pienākas, uz recepti neceriet :) 

Biskvītu cepu trīs kārtās, katrai kārtai pievienojot par pakāpi vairāk pārtikas krāsas. Šeit svarīgi ir atcerēties, cik daudz krāsas tika pievienots pirmajai porcijai, ja tās netiek ceptas visas reizē, lai veidotos acīmredzama krāsu pāreja. 

Dekorēšanai izmantoju svaigā krēmsiera krēmu, balto šokolādi, no kuras taisīju meiteņu vārdus, kā arī īpaši ceptus makarūnus un svaigus augļus (Zemenes, karambolu un Latvijā audzētus paradīzes ābolīšus). 

  

 

 

Šoreiz izpaliek arī uzturvērtība, jo es vienkārši neatceros, cik ko izmantoju. 

 

 

 

 

  • Kūkas bērniem
  • Kūkas
  • Makarūni
  • Skaistā pavārmāksla
  • Biskvīts
  • Zemenes

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019