Par pavasarīgajiem šos salātus nosaucu tādēļ, ka tie tapa pēc Lieldienām, kad jādomā, kā dažādos veidos patērēt pāri palikušās vārītās olas. Turklāt galvenais zaļums šajos salātos ir pirmie pavasara lociņi.
Vajadzēs:
- konservētu tunci savā sulā vai eļļā - gabaliņos, nevis sasmalcinātu
- vārītas olas
- cherry tomātiņus
- svaigus lociņus
- man mērce bija Spilvas gurķu mērce, jo tā vienkārši bija mājās un termiņš gāja uz beigām, bet ikdienā izmantotu balto jogurtu
- drusku citronpipari
Ķeramies klāt!
Salātu receptes parasti ir ļoti īsas. Šī nav izņēmums :)
Cherry tomātiņi uz pusēm, ola sagriezta olu griežamajā, tuncis sadalīts mazākos gabalos. Lociņi sasmalcināti. Viss sajaukts kopā, piebērti citronpipari un pārlieta mērce. Gatavs!
Lai izdodas un labi garšo!