Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Risotto ar mīdijām un dārzeņiem

Detaļas
Publicēts 08 Jūnijs 2015

Man kādu laiciņu topā ir brūnie rīsi. Un dārzeņi. Un jūras veltes. Tad nu tas viss tika salikts kopā apbrīnojami garšīgā kombinācijā. 

Vajadzēs (vienai porcijai):

  • Brūnos rīsus ~70g (puse no paciņas, ja vāra paciņu rīsus)
  • vienu mini kabaci
  • pāris brokoļa rozetes
  • 3 marinētās paprikas šķēles
  • pusi sīpola
  • sauju mīdiju (man bija saldētās)
  • sāli un piparus pēc garšas un vēlmēm
  • sviestu cepšanai

Ķeramies klāt!

1

Uzvāra brūnos rīsus pēc instrukcijām.

 

2


Pa to laiku pannā izkausē sviestu un apcep sīpolu. Kad tas caurspīdīgs, pievieno atkausētas mīdijas un apcep, līdz tās gatavas. 

 

3


Kamēr rīsi vārās un mīdijas cepas, nomizo un sagriež/sadala dārzeņus. Tos pievieno mīdijām un visu sutina kopā, lai garšas savelkas. 

 

4


Kad rīsi gatavi un nokāsti, tos pievieno dārzeņu - mīdiju maisījumam. 

 

Lai izdodas un garšo! 

 

  • Mīdijas
  • Risotto

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019