Olbaltumvielām bagāta veselīga maltīte ikvienam tunča cienītājam. Turklāt, ļoti sātīga.
Vajadzēs:
- konservētu tunci 1 bundžiņu
- 1 paciņu vājpiena biezpiena
- 3 ēd.k. beztauku jogurta + mērcei
- 2 olas
- 2 ēd.k. kukurūzas cietes
- sāli un piparus
- zaļumus pēc izvēles
- tējkaroti sinepju
- pēc izvēles var rīvētu 10% sieru
Ķeramies klāt!
1 Sakul olas ar jogurtu.
2 Pievieno biezpienu un konservētu tunci. Visu labi samaisi.
3 Pievieno sāli, piparus, kukurūzas cieti un sinepes. Ja ēd arī maztauku sieru, tad pievieno arī to, sarīvētu uz rupjās rīves. Visu labi samaisi.
4 Masu lej cepamajā veidnē un cepeškrāsnī 180 grādos iekšā, kamēr gatavs. ~30min.
Pasniedz ar jogurta mērci, ko iegūst samaisot jogurtu ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Lai izdodas un labi garšo!