Veselīgi un gardi - zivs un dārzeņu sacepums. Garšo pat vismazākajiem, turklāt viegli un ātri pagatavojams! Recepti lasi tālāk.
Vajadzēs:
- Foreles malto masu (Rimi var nopirkt saldētu) 500g
- 10 vārītus vidēji lielus kartupeļus
- 1 cukini
- 3 lielus tomātus
- 1 sīpolu
- 50 g rīvēta siera
- 2 olas
- 100ml piena
- sāli un piparus
Ķeramies klāt!
1Tomātus noblanšē un novelk miziņu. Sagriež šķēlēs.
2Kartupeļus pēc vārīšanas atdzesē, sagriež šķēlēs.
2Cukīni nomazgā un sagriež šķēlēs.
3Sīpolu smalki sagriež.
4Olas sakuļ ar pienu.
5Ņem lielu cepamo pannu, apakšā kārto kartupeļus. Pa virsu liek foreles malto masu, ko samaisa ar sīpoliem. Pa virsu kārto cukīni šķēles un tomātu šķēles. Pārber ar pipariem un sāli. Pārlej pusi olu/piena masas. Liek otru kārtu kartupeļu, zivs, cukini un tomātu.
6Nobeidz ar rīvētu sieru un pārlej ar otru pusi olu/piena masas.
7Pārber ar pipariem un sāli un liek cepeškrāsnī uz 40min 180grādos.
8Kad gatavs nedaudz atļauj pastāvēt un pasniedz ar citronu krējuma mērcīti, ko vari pagatavot pēc šīs receptes: Citronu bazilika krējuma mērce.
Lai izdodas un labi garšo!