Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Zivs sacepums

Detaļas
Publicēts 18 Februāris 2013

Veselīgi un gardi - zivs un dārzeņu sacepums. Garšo pat vismazākajiem, turklāt viegli un ātri pagatavojams! Recepti lasi tālāk. 

Vajadzēs:

  • Foreles malto masu (Rimi var nopirkt saldētu) 500g
  • 10 vārītus vidēji lielus kartupeļus
  • 1 cukini
  • 3 lielus tomātus
  • 1 sīpolu
  • 50 g rīvēta siera
  • 2 olas
  • 100ml piena
  • sāli un piparus

Ķeramies klāt!

1Tomātus noblanšē un novelk miziņu. Sagriež šķēlēs.

 

2Kartupeļus pēc vārīšanas atdzesē, sagriež šķēlēs.

 

2Cukīni nomazgā un sagriež šķēlēs. 

 

3Sīpolu smalki sagriež. 

 

4Olas sakuļ ar pienu. 

 

5Ņem lielu cepamo pannu, apakšā kārto kartupeļus. Pa virsu liek foreles malto masu, ko samaisa ar sīpoliem. Pa virsu kārto cukīni šķēles un tomātu šķēles. Pārber ar pipariem un sāli. Pārlej pusi olu/piena masas. Liek otru kārtu kartupeļu, zivs, cukini un tomātu. 

 

6Nobeidz ar rīvētu sieru un pārlej ar otru pusi olu/piena masas. 

 

7Pārber ar pipariem un sāli un liek cepeškrāsnī uz 40min 180grādos. 

 

8Kad gatavs nedaudz atļauj pastāvēt un pasniedz ar citronu krējuma mērcīti, ko vari pagatavot pēc šīs receptes: Citronu bazilika krējuma mērce. 

 

 

Lai izdodas un labi garšo! 

 

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019