Man dārzā aug citrontimiāns, kurš nu kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem garšaugiem. Kas ir ļoti ērti, tas ir griežams svaigs pat ziemā (ja rudenī atstāts labi daudz neapgriezts). Šoreiz tas tika salikts kopā ar laša fileju.
Man kādu laiciņu topā ir brūnie rīsi. Un dārzeņi. Un jūras veltes. Tad nu tas viss tika salikts kopā apbrīnojami garšīgā kombinācijā.
Nez vai man vienīgajai mēdz rasties problēma, kad uz atlaidēm ir nopirkts par daudz foreles vai laša filejas, tā tiek sasālīta, bet lašmaizītes katrā ēdienreizē ēst negribas? Turklāt tagad samērā populāri kļuvuši wrapi jeb kādā plānā maizē (teiksim lavašā) ietīti dārzeņi ar kaut ko stiprāku un kādu mērcīti. Sauksim tos latviski par vīstokļiem :) Principā jau šis ir tas pats parastais satītais lavašs ar lasi/foreli. Un ļoti garšīgs! Šī recepte būs piemērota tiem veģetāriešiem, kuri ēd jūras veltes.
Olbaltumvielām bagāta veselīga maltīte ikvienam tunča cienītājam. Turklāt, ļoti sātīga.
Viens no ēdieniem, ar ko mielojos Lieldienās. Tas ir tik sātīgs, ka derētu kā pamatēdienreize ikdienā. Recepte ņemta no Ievas Virtuves un pielāgota Dikāna diētai.
Veselīgi un gardi - zivs un dārzeņu sacepums. Garšo pat vismazākajiem, turklāt viegli un ātri pagatavojams! Recepti lasi tālāk.
Ja Tev vienmēr ir gribējies pamēģināt nogaršot dažādus jūras mošķus, bet nevari sadūšoties, tad šī ir īstā recepte, lai izmēģinātu jaunas garšas, grūti kaut ko sabojāt :)