Kad Dikāna diētas laikā pietrūkst izdomas salātiem... :) Viena no ļoti ātrajām receptēm. Turklāt, ar ļoti daudz olbaltumvielām!
Vajadzēs:
- Pusīti kūpinātas vistas filejas
- Sauju marinētu šampinjonu (es pērku KOK ražojuma veikalā Depo, jo vismaz pēc sastāva tauku nav un olbaltumvielu ļoti daudz)
- 1 vistas olu vai kādas 5 paipalu olas
- Sauju ķirštomātiņu
- 100g beztauku jogurta
- Svaigas dilles
- Citronpiparus
Ķeramies klāt!
1 Uzvāra un atdzesē olas. Noloba un sagriež vajadzīgā lieluma gabaliņos.
2 Marinētus šampinjonus sagriež uz pusēm, lielākos četrās daļās.
3 Kūpināto vistu saplēš vai sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
4 Ķirstomātiņus pārgriež 4 daļās.
5Visu labi samaisa.
6Gatavo mērci - sasmalcina dilles, samaisa ar beztauku jogurtu un citronpipariem (daudzums pēc vēlmēm), pārlej pār salātiem.
Lai izdodas un garšo!