Ātri pagatavojamas sātīgas pusdienas no ļoti vienkāršiem produktiem drēgnām rudens dienām.
Vajadzēs:
- Vidēja līdz liela izmēra kartupeļus
- kūpinātu cūkgaļas krūtiņu ~300-400g (atkarībā no ēdāju skaita)
- 2 tomātus
- krējumsieru ar zaļumiem (šķiet, ka man bija RIMI), 1 paciņu
- 2 ķiploka daiviņas
- sāli un piparus pēc garšas
Ķeramies klāt!
1 Kartupeļus ietin katru savā folijā un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos cepties, līdz gatavi.
2 Uz pannas apcep gabaliņos sagrieztu cūkgaļas krūtiņu un pievieno smalki sagrieztus ķiplokus. Kad gaļa apcepta, atdzesē.
3 Krējumsieru samaisa ar gabaliņos sagrieztiem tomātiem un liek klāt apcepto gaļu. Visu labi samaisa.
4 Kad kartupeļi gatavi, tos iztin no folijas, iegriež uz pusēm, bet ne līdz pašai apakšai. Un šajā iegriezumā liek ēdamkaroti pildījuma. Pārkaisa ar svaigiem zaļumiem (ja tādi ir).
Lai izdodas un labi garšo!