Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Gandrīz pildīts kartupelis

Detaļas
Publicēts 08 Oktobris 2013

Ātri pagatavojamas sātīgas pusdienas no ļoti vienkāršiem produktiem drēgnām rudens dienām. 

Vajadzēs:

  • Vidēja līdz liela izmēra kartupeļus
  • kūpinātu cūkgaļas krūtiņu ~300-400g (atkarībā no ēdāju skaita)
  • 2 tomātus
  • krējumsieru ar zaļumiem (šķiet, ka man bija RIMI), 1 paciņu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāli un piparus pēc garšas

Ķeramies klāt!

1 Kartupeļus ietin katru savā folijā un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos cepties, līdz gatavi. 

 

2 Uz pannas apcep gabaliņos sagrieztu cūkgaļas krūtiņu un pievieno smalki sagrieztus ķiplokus. Kad gaļa apcepta, atdzesē. 

 

3 Krējumsieru samaisa ar gabaliņos sagrieztiem tomātiem un liek klāt apcepto gaļu. Visu labi samaisa. 

 

4 Kad kartupeļi gatavi, tos iztin no folijas, iegriež uz pusēm, bet ne līdz pašai apakšai. Un šajā iegriezumā liek ēdamkaroti pildījuma. Pārkaisa ar svaigiem zaļumiem (ja tādi ir). 

 

Lai izdodas un labi garšo! 

 

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019