Ja arī Tev gadās, kā man, samalies pārāk daudz maltās gaļas un jādomā, ko nu iesākt, lai nav atkārtoti jāsaldē, tad risinājums var būt viltotais zaķis vai vismaz kaut kas līdzīgs.
Vajadzēs:
- cūkgaļas malto gaļu, bija vismaz 500g
- 1 vidēju burkānu
- 1 sīpolu
- 2 ķiploku daiviņas (vai vienu milzīgu)
- 2 olas
- svaigus zaļumus
Ķeramies klāt!
1 Malto gaļu samaisa ar sīki sagrieztu sīpolu, ķiploku un burkānu.
2 Pievieno olas un visu labi samīca.
3 Cepamajā pannā veido kukulīša formu, apber ar zaļumiem un liek cepties 180 grādos uz kādām 40-50min, kamēr,vidū iedurot, netek ārā gaļai raksturīgā blāvi sarkanā sula un virspuse brūna.
Pasniedz ar ko nu vien vēlas vai ēd vienu pašu uz maizītes.
Lai izdodas un labi garšo!