Mammu māksla

Menu
  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Mammu māksla

  • Sākums
    • Par mums
  • Pavārgrāmata
    • Dikāna diētas receptes
    • Uzkodas
    • Zupas
    • Salāti
    • Veģetārie ēdieni
    • Jūras produktu ēdieni
    • Liellopa un jaunlopa ēdieni
    • Putnu gaļas ēdieni
    • Cūkgaļas ēdieni
    • Gardumi
      • Deserti un krēmi
      • Kūkas un kūciņas
      • Cepumi
      • Citi gardumi
    • Dzērieni
    • Skaistā pavārmāksla
  • Rokasgrāmata
    • Idejas mājai
    • Virtuvei un ēdamistabai
    • Dārzam un pagalmam
    • Ballītēm un svētkiem
    • Bērnu priekam
    • Dāvanas un dekori
    • Tamborējumi un adījumi
    • Šūšana
    • Rotaļlietas
    • Ziemassvētku idejas
    • Lieldienu idejas
    • Noderīgi padomi
    • Citi rokdarbi
  • Meklēt

Cūkgaļas kabatiņas

Detaļas
Publicēts 13 Aprīlis 2012

Apnikušas karbonādes vai šķēlēs cepta cūkgaļa. Vajag kaut ko interesantāku - cūkgaļas kabatiņas ar garšīgu pildījumu. 

Vajadzēs:

  • 4 biezas cūkgaļas karbonādes šķēles
  • 5 šķēles kūpinātas cūkgaļas krūtiņas/bekona
  • 50g rīvēta cietā siera
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 ēd.k. sakapātas svaigas dilles
  • 4 ēd.k. tomātu mērces
  • sāli un piparus pēc garšas

 Ķeramies klāt!

1

Vispirms sagatavosim pildījumu. Ņemam kūpināto cūkgaļu, sagriežam mazos kubiņos. Sasmalcinām ķiploku un kopā ar sieru un dillēm samaisām mazā bļodiņā. Pievienojam sagriezto kūpināto cūkgaļu, visu labi samaisām, lai pildījums ir viendabīgs.

 

2

Tad sataisām kabatiņas. Ņemam cūkgaļas karbonādes šķēles un vienā sānā iegriežot mēģinām izgriezt pildījuma vietu, neizdurot nazi kādā citā malā ārā. Es parasti izveidoju naža platuma griezumu, bet var arī atgriezt vaļā visu karbonādes šķēles malu.

 

3

Kad kabatiņas sagatavotas, liekam iekšā pildījumu. Ja griezta vaļā visa karbonādes maliņa, tad labāk aizspraust to ciet ar zobu bakstāmo kociņu, lai pildījums neizmūk.Tad ieslēdzam cepeškrāsni uz 180 grādiem, pēc brīža to vajadzēs.

 

4

Kad kabatiņas sagatavotas, ņemam pannu, labi uzkarsējam un liekam virsū pildītās kabatiņas, apberam ar sāli un pipariem, apcepam brūnas no abām pusēm un liekam sautējamā traukā. Katrai uzklājam virsū ēdamkaroti tomātu mērces un liekam krāsnī iekšā uz kādām 20-30min, kamēr gaļa mīksta.

Pasniedz ar apceptiem kartupeļiem ar rozmarīnu. 

 

Lai izdodas un labi garšo! 

 

Skatīts: 7359

Lasītākie raksti

  • Dikāna maize
  • Vistas salāti ar marinētiem šampinjoniem
  • Lampiņu virtene ar diegu bumbiņām
  • Beztauku putukrējuma kārtojums
  • Diētiskie siera cepumi

Jaunākās pamācības

  • Adīti dūraiņi ar pērlītēm
  • Matu dvielis (ar PDF piegrieztni)
  • Zābaciņi bēbītim
  • Bērnu gulta - mājiņa
  • Riepu sēžamie bērniem

Jaunākās receptes

  • Mājās cepta pita
  • Ricotta tarte ar tomātiem
  • Klasiska meduskūka
  • Melnais un sarkanais
  • Visgaršīgākā neceptā siera kūka

© 2023 Mammu Māksla 2019